Játssz Judittal!

Polgár Judit rajzfilmsorozat és több száz oktató feladat révén népszerűsíti a gyermekek között az egyik legősibb és legsokoldalúbb játékot és szellemi sportot, a sakkot. Judit nevét jól ismeri a világ: a sakktörténet legjobb női játékosa, sakkolimpiai bajnok, több mint 25 éven át vezette a női világranglistát, az egyetlen nő, aki a férfiakkal közös abszolút ranglistán a top 10-be került. Kétgyermekes anyaként tökéletesen ismeri a célcsoport, azaz a gyermekek életkori sajátosságait.

Sakkjátszótér app
A Sakkjátszótér applikáció eredeti, magával ragadó módon mutatja be a képességfejlesztő táblajátékot, a gyermekeket Judit vezeti be a sakk varázslatos világába. Az alkalmazás elindítja a gyermekeket az önálló tanulás és a közösségi játék felé. Az applikáció támogatja az otthoni tanulást, ugyanakkor tökéletes kiegészítő eszköze az iskolai sakkoktatásnak is.


  Windows 8.1 és későbbi verziók (ingyenes) - ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ!   iOS (ingyenes)

Play Magnus app
Az alapok elsajátítása után páratlan kalandot kínál a Play Magnus alkalmazás, amellyel – virtuálisan – valóra válhat minden sakkszerető gyermek (és felnőtt!) álma: a felhasználó Judit gyerekkori, 5 és 7 éves énjével mérheti össze erejét. Agytorna kicsiknek és nagyoknak!


  iOS App (ingyenes)   Android (ingyenes)
Ez az oldal sütiket ("cookie") használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Oldalaink böngészésével elfogadja ezt.
Részletes információ Értem Elutasítás